До уваги освітян!

У суботу, 11.03.2023, відбувся перший етап сертифікації педагогічних працівників початкової школи – незалежне тестування професійних компетентностей педагогічних працівників.

У Рівненській області працював 1 пункт тестування, роботу якого забезпечували 16 осіб.

На Рівненщині виявили бажання брати участь у процедурах сертифікації 66 педагогів, усі учасники з’явились до пункту проведення тестування: 64 особи писали в Рівненській області, 2 – у пункті тестування в місті Луцьк.

Усі процедури проведено відповідно до вимог Українського центру оцінювання якості освіти, порушень ні з боку учасників, ні персоналу не допускалось. Апеляційних заяв учасники не подавали.

За ходом проведення незалежного тестування здійснювався контроль: у пункті працював представник Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Контейнер з матеріалами незалежного тестування вчителів після завершення роботи надіслано на лінію обробки; робочі матеріали пункту скеровано до Львівського РЦОЯО.

Правильні відповіді до завдань тесту незалежного тестування вчителів початкової школи буде розміщено на сайті УЦОЯО до 13.03.2023.

Оголошення результатів незалежного тестування, розміщення в кабінетах учасників сертифікації інформації про допущення / недопущення до наступного етапу сертифікації – до 29.03.2023.

Учителі початкової школи зможуть подати апеляційну заяву щодо результату незалежного тестування до 31.03.2023, розгляд якої відбудеться до 10.04.2023.