У 2024 році передбачено проведення спеціально організованої сесії вступних випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти, зокрема єдиного вступного іспиту – ЄВІ.

В Українському центрі оцінювання якості освіти підбили підсумки реєстрації для участі в спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ), яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб

Для участі в цій сесії в Україні зареєстровано 10 499 учасників / учасниць, які отримали екзаменаційні листки та сплатили кошти на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти (далі – УЦОЯО) за надання послуг із проведення вступних випробувань.  

УЦОЯО нагадує: якщо оплату не було здійснено (або здійснено не в повному обсязі) до 22 серпня (включно), отриманий вступником / вступницею під час реєстрації екзаменаційний листок було визнано недійсним, а реєстрацію скасовано.

Відповідно до Календарного плану організації та проведення у 2024 році спеціально організованої сесії ЄВІ до 9 вересня (включно) зареєстровані учасники отримають запрошення на своїх інформаційних сторінках в «Кабінеті учасника вступних випробувань».

Для участі в спеціальній сесії ЄВІ, яка відбуватиметься з 12.09 по 14.09.2024, зареєстровано 333 учасники з Рівненської області.

Кількість правильних відповідей учасники можуть бачити відразу після завершення тестування. Інформацію про результати спеціальної сесії за шкалою 100 – 200 балів УЦОЯО розмістить у кабінетах  учасників 24 вересня 2024 року.

Завідувач кабінету ЗНО та

моніторингу якості освіти РОІППО                                    І.В. Опольський

02.09.2024