У середу, 24.05.2023, Рівненським ОІППО спільно з Львівським РЦОЯО було організовано проведення наради для осіб, які в тимчасових екзаменаціних центрах (ТЕЦах) працюватимуть старшими інструкторами, інструкторами, черговими.

Під час наради було розглянути нормативно-правове забезпечення процедур національного мультипредметного тестування, термін графіки проведення, особливості роботи ТЕЦу та персоналу під час проведення сесій НМТ-2023.

Андрій Іванович МИЛЯНИК, заступник директора Львівського РЦОЯО, окреслив основні етапи проведення онлайнового навчання, поінформував учасників наради про ключові процедурні етапи проведення сесій НМТ.

Лариса Володимирівна Середяк, директор Львівського РЦОЯО, привітала учасників наради, наголосила на важливих нюансах процедури національного мультипредметного тестування, зокрема на важливості дотримання правил академічної доброчесності та особливостях комп’ютерного тестування.

Степан Богданович ХАМУЛЯК, начальник навчально-методичного відділу Львівського РЦОЯО, ознайомив присутніх з важливими процедурними моментами НМТ тах організаційними складовими, документацією ТЕЦів, роботою старшого інструктора, інструктора та чергового в ТЕЦі під час проведення національного мультипредметного тестування; було розглянуто ключові етапи роботи старшого інструктора з середовищем програмно-апаратного комплексу, у якому здійснюватиметься тестування; опрацьовано дії персоналу ТЕЦу в разі виникнення позаштатних ситуацій тощо.

Завідувач кабінету ЗНО та

моніторингу якості освіти

Рівненського ОІППО                                                           І.В. Опольський

24.05.2023