Український центр оцінювання якості освіти завершив оброблення реєстраційних документів потенційних учасників сертифікації вчителів базової середньої освіти.

У першому етапі сертифікації — незалежному тестуванні фахових знань і вмінь учителів — зможуть узяти участь 447 учителів математики та 456 учителів української мови і літератури, зокрема в Рівненськй області 24 вчителі математики та 22 – української мови та літератури (визначена квота 24 та 23 вчителі відповідно).

Повідомлення про результати реєстрації Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти надіслав рекомендованим поштовим відправленням на зазначену в реєстраційній картці-заяві адресу, а зареєстрованим учасникам — логін та PIN-код доступу до кабінету учасника сертифікації, розміщеного на сайті УЦОЯО.

До 01 вересня 2023 року в кабінеті учасника сертифікації буде розміщено листи-виклики, у яких зазначено адреси пунктів проведення незалежного тестування. Радимо учасникам сертифікації завчасно роздрукувати лист-виклик: цей документ обов’язковий для допуску до пункту тестування.

Завідувач кабінету ЗНО та

моніторингу якості освіти

Рівненського ОІППО                                                            І.В. Опольський

25.08.2023